رفتار مردم با سیدحسن خمینی؛ واکنش رهبری؟
سلام ایام رحلت امام تسلیت باد
دیروز در جریان مراسم رحلت امام(ره) در مرقد مطهر آن بزرگوار، مردم برای اینکه اعتراض خود را به موضع گیری های سیدحسن خمینی در یکسال گذشته نشون بدن، با شعارهای ممتد و یکپارچه خود، از سخنرانی ایشون جلوگیری کردن.
ولی موضوعی که اهمیت داره این است که آیا رهبری از این موضوع ناراحت شدند؟ یا این موضوع آنقدر اهمیت دارد که بعداً به آن بپردازند و اعلام نظر فرمایند؟
پس از نیمه تمام ماندن سخنرانی سید حسن، وی کمی منتظر ماند تا یک روبوسی با رهبری داشته باشد و از آن به عنوان سندی بر نظر و موضع رهبری استفاده کند ولی این روبوسی کاملا عادی و طبیعی بود و هیچگونه امر خاصی در آن مشخص نبود که حاکی از واکنش رهبری باشد. در هر حالت دیگری هم بود اگر کسی آنجا می ایستاد، رهبری با او هم روبوسی و سلام و علیک می فرمودند.
از طرفی دیگر، رهبری همانطور که در نماز جمعه سال گذشته صریحا فرمودند نام بردن از افراد در مناظره ها غلط بود، امروز هم می توانستند موضع گیری کنند و به مردم تذکر دهند و آن ها را (اگر کار خبطی انجام داده بودند) هدایت کنند ولی رهبری فرمودند: تا به حرفی مطمئن نشده اید آن را نگویید.
یعنی در حقیقت اگر به حرفی مطمئن شدید از آن کوتاه نیایید و آن را مطالبه و پیگیری نمایید. در ادامه هم ایشان به زیبایی مسئله طلحه و زبیر را مطرح و تحلیل فرمودند که فضا را برای ولایت جویان بسیار بسیار روشن و شفاف نمود. البته مطرح کردن بند میم وصیت نامه امام (ره)، مبنی بر تکلیف مردم در مطالبه امور انقلابی از مسئولین و اقدام خود مردم در صورت عدم توان و ترتیب اثر دادن مسئولین، نکته و شاه کلید بزرگی از سخنرانی ایشان بود.
البته شعارهای مردمی هیچ توهین و بی احترامی به حضرت امام (ره) و بیت ایشان نبود. فقط مردم از بیت امام توقع بسیار زیادی در دفاع از حریم ولایت فقیه داشتند که مخصوصا در این یکسال گذشته برخلاف آن را دیده و شنیده اند. حالچطور می توان توقع داشت مردم اعتراض و انتقاد نکنند و چون یک نفر نوه امام است هیچ مطالبه و پرسشگری از او صورت نگیرد؟
امیدوارم سیدحسن و تمامی کسانی که گذشته درخشانی دارند ولی امروز برخلاف گذشته و سابقه شان حرکت می کنند درس خوبی از روز چهاردهم خرداد گرفته باشند و فهمیده باشند که افکار عمومی ملت همیشه در صحنه ایران، ابتدا به وضع فعلی افراد در حمایت از ولایت می نگرد بعد به شناسنامه و گذشته آنان.
کلمات کلیدی : سید حسن خمینی، 14 خرداد، امام خامنه ای